Drinkin is bad for youre health.

Cant wait !

Den 1 Feb är den första dagen på mitt nya Ensamma liv!

Då får jag äntligen en egen lägenhet ! Eller får min för mig själv!


Hoppas att jag håller mig någorlunda obitter tills dess .

Denna helg ..

Jag fick sluta tidigt i fredags väldigt skönt må jag säga :) alltid roligt att försöka ha ett liv .. En söt kille fick mitt nr men trodde inte att han skulle höra av sig .. Han är yngre så jag trodde inte att han skulle våga men det gjorde han , grymt imponerad . Det bevisar ju bara att du ska inte dra alla över en kam ..
Träffade honom i lör på jobbet han verkar trevlig så vi får se ;)
( Han kanske är lite stalker ) :P


Stort Grattis till min älskade Tina som blev Mamma igen igår eftermiddag till en liten söt tjej ! Och grattis tll söt Felle som är stolt storebror nu ! Älskart ! :) Längtar att få se den lilla är en stolt "moster" igen ..

Måste duscha nu luktar ;) heheh ciao!

En förklaring.

Astma och allergi är inte samma sak det finns olika typer av allergier och Astma.
Asma finns i Andsträngningsastma, stress astma allergi astma m,m ..
Allergier finns det gott om du kan vara allergisk mot allt i princip och det kommer bara fler och fler saker som du kan vara allergisk mot . Eftersom vi tillverkar nya saker hela tiden !
Du behandlar dessa sjukdomar helt olika och om du har astma så hjälper inte allergi medecin mot det.
Om du har tur så kan din astma/ allergi växa bort beoende på vilken slags allergi/astma du har .

Det går inte att bli frisk från dessa sjukdomar ( om dom inte växer BORT).

T,ex, om jag är allergisk mot katter så hjälper det inte mig om jag spenderar mycket tid med katter , det kanske inte känns som att du blir sämre i den allergin men då utvecklar du garanterat en ny allergi. Eller så blir din katt allergi mycket sämre.


Det som hjälper dig i dina allergier / Astma är bra medecinering och en bra läkare !

Och det skadar absolut inte med bra kost och träning! ( om du har ansträngnings astma så är det bra att röra på sig och träna upp sina lungor, just för att då klarar du av dina astma attacker bättre ! )

Detta har jag förklarat för så många i så mångar år så nu skriver jag det och hoppas att nån får upp ögonen och förstår vad det handlar om .
Tack för mig !

Älskar all musik just nu .

Mssa love till all musik som gör livet så mycket bättre i dessa mörka tider!

Hur skulle jag överleva utan musiken ? det är den som får blodet att pumpa runt i mina ådror.....


En sång för alla dom !

Löv u

Tänk om man skulle försöka att vara seriös i år . Typ satsa på att verkligen göra nånting ? inte bara jobba .. Har gjort de så länge nu :/ njet .. hehe men t yp nå kul road trip neråt europa klubba ravea lite kanske ?? eller thailand full moon på nyår `Eller Global Ghattering london ? Vad ska man göra `? vad är roligast hur väljer man ? jag fattar inte .. hur ska detta året gå ? fast det här året har ju börjat betydligt bättre än de förra.. Den här gpngen jobbade jag som en duktig flicka , förra året var jag naughty och kysste s med alla singlar på festen sen sprang jag hem har fortf ingen aning om varför men antar att de var nått som lockade...


Massa cred till syrran som är bäst i världen! Löv u !
And most important löv me ;)
lite iaf är lite duktig u förtiden ...

Roligast idag är nog jenny . Om ni vet vem d är så förstår ni varför hon e , ähm , hur ska vi säga .. Hon är spec :D hahaha men aja hon e söt iaf ..


Jag har kommit fram till att jag kan inte stava , måste skaffa nya glasögon, duyscha är bra och astrix nya album är bäst!

Längtar till 27 Feb då blire åka av ..
Peace out !

Clueless

You can pick your nose but not your family!






Inte för att jag klagar älskar min familj , men ingen är perfekt.

Min jul i år har varit lite tommare än andra år men den har varit mysig.
Ska inte klaga .
Jag håller på att bli tokig tror jag det känns som om min lägenhet inte är min det känns fel att städa och plocka ,försöka göra de fint eftersom han fortf bor kvar och han är bara i vägen .. missförstå mig rätt jag ogillar inte honom det är bara drygt att inte kunna göra vad jag vill i MIN lägenhet ..

Jag önskade mig en sak över jul och gissa om jag fick det ;)
he he he ..
jag älskar min lilasyster Btw..

Sitter i soffan nu har fått tebax min feber kan inte snacka för de gör för ont i halsen. Ska gå ner i tvättstugan nu :) pösspöss i know u löv me !

BBIB

BrightBlondin i brillor ...





Bimbo Brunett i Bikini ...






Bystig Brun indian Blandning ...


Ni vet vilka ni är !

Hur man blir nykterist.

Om du känner att du kanske dricker lite för mycket eller lite för ofta så finns det hjälp! Jag har den perfekta lösningen på ditt problem!

Först så blir du bartender, Då får du jobba varje fredag och lördag .
Det kommer att dra ner din alkoholkonsumtion enormt för det är inte så många som vill dricka alkohol på veckodagarna.Några nötter finns det alltid dock..


Så nu så har du helgerna avklarade då är det bara veckodagarna kvar och de e ju drygt för det är ju hela 4dagar.
Men det finns lösning på det också börja plugga igen ! På heltid !
Då känns det ju helt ovärt att dricka på veckodagarna ,om man inte vill ha dåliga betyg förstås.

Nu fanns det bara en dag kvar att dricka på det är en söndag .Folk tror att det inte är nån som dricker då men du kan bli förvånad vad folk är villiga att göra bara för att få bli berusade . :)

För att klara av det lilla söndags problemet så skaffar du ett extra jobb så du jobbar varje söndag !

Nu är du helt alkoholfri och har någonting att göra hela tiden så du hinner inte tänka på alkohol,vänner eller sex.
Bieffekten med denna metod är att du hinner inte se dina vänner så ofta bara när dom är ut på krogen som du jobbar i .
Och sex ska vi inte tala om ,är du bartender så ser du ju alla potentiella ligg-offer när dom tror att dom är i sitt esse ..
och tro mig ,,,

Killar har inget esse med alkohol i kroppen !!!Så du ser alltid deras sämsta sida , när dom står framme i baren och ska försöka se bra ut ..

Hoppas att planen funkar lika bra för er som den gjorde för mig ;)

Jag älskar min Mamma!

Såg på en bild att jag är fruktansvärt lik min mamma det är absolut inget fel i det.Hon är skitsnygg! Men en liten förändring var nog dags ändå.. Så nu är jag inte bara blond utan brunett också. Väldigt kul med lite förändring ,de är inte dom ända förändringarna i mitt liv just nu men det är nog det som syns mest.









Pappa kom just förbi med mitt saltstens,klinkers håller på att re-designa ett gammalt bord grymt kul men en massa jobb.. Det är väldigt kul att hålla på eftersom jag har ett stort källarförråd att vara i, helt ensam lyssna på lite musik och bara släppa ut alla aggressioner på bordet :) När jag slipar förstås :P Är lite osäker på hur det blir för det är så gammalt så färgen varierar på träet.
Men ska kanske betsa det i en vit nyans eftersom klinkerset är typ vitt :D

Hehehe




Måste bara få säga att jag hade grymt kul i lördags , min enda lediga lördag denna månad förövrigt . Men iaf hade skit kul det var en massa familj och några vänner till fam :)
( Lekte lite Charlie,s änglar )


Karro och jag högg in på bålen direkt ,Och om den var god de slank ner som saft vilket var väldigt farligt eftersom det var lite för mycket alkohol i och vi vart askalas på en gång .
.